Free Insured Shipping & Returns Worldwide

Fria till nyår med en ring från Cravingfor
Fria till nyår med en ring från Cravingfor

Jul och nyår är en perfekt tidpunkt för förlovning. Är du osäker på hur förlovningsringen ska se ut eller vilken storlek du ska välja? Inga problem, låna en ring av oss till frieriet.

Boka ett personligt möte i vårt showroom där vi hjälper er prova ut storlek och modell. Vi designar er egen drömring i 3D utan extra kostnad. 

Solitärringen är mest klassiska modell. Tidlös i 18 karat guld, där den delikata fattningen ger en modern touch. Välj din egen storlek, kvalitet och form på diamant. Finns med 4 eller 6 klor. Solitärringar finns från 5995kr.

 

Vår mest populära ring är haloringen, en diamant omgiven av en halo med små diamanter. Om du vill ha en ring som verkligen tar för sig, så är det här modellen för dig. Haloringar finns från 15 995kr.

Vi erbjuder alliansringar i alla former - från delikata tunna band till maffiga ringar med mycket bling. Bland våra ringar finns något för alla. Alliansringar finns från 4995kr.

Alla våra förlovningsringar och vigselringar tillverkas på beställning. Vi handplockar de allra vackraste diamanterna efter kundens önskemål och budget. Med personlig service och nära dialog med kunden skapar vi ett perfekt resultat.

Kontakta oss så hjälper vi dig skapa din drömring!

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing